Sloep varen door Den Bosch

Den Bosch , Noord-Brabant
VANAF
€ 20,- p.p.
VANAF
7 Personen

Wij verwelkomen u graag aan boord van onze luxe sloepen voor een gezellige culinaire vaartocht door Den Bosch. We varen vanuit de oude Brede Haven over de Dieze, rondom Den Bosch dus niet door de stad heen maar er om heen. Geniet met vrienden, vriendinnen of voor een familieuitje van een heerlijke vaart in een mooie sloep.

Bij het Sloep varen in Den Bosch is inbegrepen:

Wij varen met minimaal 7 passagiers. Onze grootste sloep biedt zitplaatsen aan groepen van maximaal 20 passagiers.

De kosten voor 1 uur varen inclusief kapitein bedragen € 20,00 pp.
Extra half uur € 10,00 p.p.
Kinderen t/m 12 jaar 50% korting.

Bent u met minder dan 7 personen? Dan bent u ook van harte welkom en hanteren wij onze minimumprijs van € 140.00 voor 1 uur varen.
Ieder extra half uur varen: € 56.00

Prijzen zijn inclusief kapitein, brandstof en 9% BTW. U vaart privé met uw eigen gezelschap.

De tocht komt het best tot zijn recht bij een vaartijd van minimaal 1,5 uur.

Het is mogelijk om uw vaartocht uit te bereiden met een culinaire invulling aan boord.

Het is ook toegestaan om op de sloepen zelf een hapje, drankje en glazen etc. aan boord te brengen.

LET OP: de sloepen zijn niet rolstoeltoegankelijk en we varen NIET over de Binnendieze maar over de Dieze, de Aa en de Stadsdommel langs de vestigingsmuren door het centrum van Den Bosch.

Deze vaart is te boeken vanaf 1 april 2023 tot en met 31 oktober 2023.

Heerlijk sloep varen met vrienden in den Bosch

Wij verwelkomen u graag in hartje centrum aan boord van één van onze luxe sloepen. Onder het genot van een hapje en drankje vaart u exclusief met uw eigen gezelschap vanuit de oude Brede Haven over de Dieze door Bourgondisch Den Bosch.

Wij beschikken over een vloot van meerdere sloepen, voor kleine (vanaf 6 personen) en grote groepen tot ruim 100 personen.

Sloepen tocht door Bourgondisch Den Bosch

Wij verwelkomen u graag aan boord van onze luxe sloepen voor een gezellige sloeptocht door Bourgondisch Den Bosch. 

Onze kapitein vaart u exclusief met uw eigen gezelschap langs de vestingwerken door het centrum van Den Bosch over de Dieze, de Smalle Haven, de Brede Haven, de schitterende Aa, de Buitenhaven en de Stadsdommel. 

Aan boord serveren wij culinaire lekkernijen zoals borrelplanken, mooie wijnen, kaasplateautjes, frisdranken of een lekker koud biertje. Ook bieden wij een heerlijke BBQ of tapas aan boord!

Indien gewenst kunt u ook uw zelf meegebrachte hapjes & dranken aan boord nuttigen.

Sloep Varen door Den Bosch is ideaal om heerlijk op het water te relaxen met vrienden of familie, een feestje te vieren, als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeestje.

Opstappen en Parkeren

U stapt op aan de grote steiger in de Smalle Haven / Hoek Visstraat, hartje centrum. Tegenover het Douwe Egberts Cafe ligt een trap naar de steiger alwaar onze sloepen voor u klaar liggen. Na de sloeptocht brengen wij u hier ook weer terug aan wal.

Zorg dat u voordat u aan boord gaat een sanitaire stop heeft gemaakt; wij hebben geen toilet aan boord van onze sloepen.

Parkeren:
Komt u met de auto dan kunt u onder andere parkeren in de parkeergarage onder het NS station: Stationsplein - Colvenierstraat 20 - 5211AV Den Bosch. Vanaf het NS station is het een kleine 10 minuten lopen naar onze opstapplaats in de Smalle Haven.

Trein:
Vanaf het Centraal Station loopt u rechtdoor het centrum in, via de Wilheminabrug steekt u de Dommel over, en het volgende water aan uw linkerhand is de Smalle Haven. 

22 reviews

8.8

Reviews van gasten

Lieke

Ontzettend leuk tochtje gehad met n groep dames. Mooie sloep, heerlijk muziekje, op t juiste moment schuilen ivm de regen en daarom (kosteloos) wat langer gevaren. Dit allemaal onder begeleiding van een fantastische kapitein; Philippe! Kortom GENOTEN en voor herhaling vatbaar!

8
Sven Verhoeven

Erg leuke toch gehad met een vriendelijke kapitein. Alleen jammer dat er geen drankjes en/of hapjes aan boort gekocht kunnen worden.

8
Anoniem

Super! Leuke gids, prima tour en heerlijke 1,5uur

10
David

Recreatief.nl is een net bedrijf. Medewerkster is beleefd, correct en heel accuraat. Ze is een topper.

8
Louer

Ondanks de regen maskyecde shopper het erg gezellig

9
Annika

Klantgericht, professioneel! Schipper wist goed aan te sluiten bij de groep, vriendelijk en betrokken. Perfecte activiteit

9
Christel Joosten

Geweldige middag varen met een gezellige schipper die ons veel wist te vertellen van de omgeving!

10
Anoniem

Er leuk en goed georganiseerd tochtje

8
Rick

Prima boot, route en kapitein (Rens) We hebben een mooie middag gehad!

9
Anoniem

Het was top. Broodjes waren goed verzorgd en precies naar wens. Wat ook ideaal was dat je, je eigen drinken mee kon nemen. Goedgemutste kapitein. Al met al een heerlijk uitje.

9
Ruth Van de Sande

Het was een zeer geslaagde activiteit, het weer zat natuurlijk ook erg mee maar het was een topdag! Bedankt

8
Boris de Groot

Tevreden. We hadden een vervangende gids. Hele vriendelijke man die ons prima heeft rondgeleid. Bestelde drank en hapjes ook naa tevredenheid.

8
Anoniem

Wat was het leuk! Den Bosch is ook vanaf het water zeer de moeite waard, mooie ruime sloep, super aardige stuurman, lekker geluncht, mooi weer en heerlijk gezelschap.... toptocht!

8
Anoniem

goed verzorgd en leuke schipper met goede informatie

9
Coprné Schoorl

Goed geregeld en een werkelijk uitstekende kapitein die heeeeel veel wist te vertellen over Den Bosch en omgeving.

9
Susanne Voogels

Mede dankzij schipper Dennis hebben een heerlijke rondvaart gehad. Verzorging en catering waren prima. Bedankt!

10
Anoniem

knoert gezellig en zeer kindvriendelijk

10
Anoniem

prima verlopen, leuke kaptein. mooi geweest.

9
Anoniem

Prima geregeld, ook wijzigingen op laatste moment waren geen probleem. Leuke ervaring!

8
rian verbakel

het was een leuke tocht en we hebben vanuit de slopen weer een andere kijk op Den Bosch gekregen

8
Christine van Breugel

Een geweldig gezellig, goed verzorgd, en super gezellige "kapitein" gehad.

10
Anoniem

Prima rondleiding met een leuke echte Bossche gids.

8

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • Restaurant

Onze partner

Culinair sloepvaren door het centrum van Den Bosch

Wij verwelkomen u graag aan boord van onze luxe sloepen voor een gezellige sloeptocht door het centrum Bourgondisch Den Bosch. U vaart met onze kapitein en exclusief met uw eigen gezelschap. Sloepvaren in Den Bosch is een ideaal uitje voor uw familie uitje, verjaardagsfeest, huwelijksfeest, vrijgezellenfeest of als quality time met vrienden of familie.

Culinair genieten aan boord

Culinair varen: Tijdens het varen genieten van luxe hapjes, mooie wijnen, cava, BBQ of een borrelplank ? Varen en aansluitend diner aan wal ? Wij maken uw uitje cullinair compleet ! Het is ook toegestaan om zelf hapjes, drank en glazen etc aan boord te brengen.

Ligging

U stapt op in de Smalle Haven / hoek Visstraat, hartje centrum van Den Bosch, op 5 minuten lopen vanaf het Centraal Station. Voorafgaand of na het varen kunt u dus zo het terras op van een van de vele gezellige horecazaken in het centrum !

Omgeving

We nemen u mee naar de 3 mooiste wateren die dwars door het centrum van Den Bosch lopen. We varen over de Dieze door de Brede Haven, via de buitenhaven gaan we over de Stadsdommel langs de schitterende Westwal en het Bolwerk Sint Jan. Over de AA varen we langs het eeuwenoude Fort Citadel, de Kasterenwal en de Noordwal, allemaal langs de vestiginsmuren in hartje centrum. Het is ook mogelijk in overleg met de kapitein om uw vaarroute aan te passen naar uw wensen en bijvoorbeeld de Ertveldplas op te gaan.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Verrassend Brabant informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Verrassend Brabant en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Verrassend Brabant maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.

Hoogtepunten

  • Varen met een eigen sloep
  • Groepen tot 9 personen
  • Vertrektijden in overleg

Gratis advies?

We helpen u graag. Onze informatie en reserveringsdienst is bereikbaar op:
ma-do: 09.00 - 22.00
vr: 09.00 - 17.30
za-zo: 10.00 - 14.00

Tel: 088-5405805

Waarom bij ons boeken?

243+ Arrangementen

Uitgebreid aanbod van diverse accommodaties. Altijd één die voldoet aan uw wensen.

Lage kosten

Wij hebben de scherpste prijzen met maximaal comfort.

Uitstekende ondersteuning

Onze informatie en reserveringsdienst medewerkers helpen u graag.