Op en top genieten met de 70's Discoparty rondvaart op de Maas - Groepsuitje op het water

Heusden , Noord-Brabant
VANAF
€ 105,- p.p.
VANAF
40 Personen

Ga een avondje terug in de tijd met onze 70's Disco Party! Wie wilt dat nu niet? Met je vrienden, familie of collega’s genieten van de beste hits uit de jaren 70. Na deze avond heb jij gegarandeerd de Disco Fever weer helemaal te pakken. De boot wordt omgetoverd tot een ware discotheek inclusief lichteffecten en spiegelbollen! En er staat een heerlijk buffet op het menu.

Bij deze 70's Discoparty rondvaart op de Maas is inbegrepen:

 • Boothuur voor 4 uur
 • DJ met de leukste plaatjes
 • Onbeperkt bier, wijn en fris
 • Koud- en warmbuffet
 • Lichteffecten en spiegelbollen

Prijs: € 105,00 p.p. bij minimaal 40 personen

De prijs van deze 70's Discoparty rondvaart op de Maas is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

70's Discoparty rondvaart op de Maas

Ga een avondje terug in de tijd met onze 70's Disco Party! Wie wilt dat nu niet? Met je vrienden, familie of collega’s genieten van de beste hits uit de jaren 70. Na deze avond heb jij gegarandeerd de Disco Fever weer helemaal te pakken. Ga uit je dak op nummers van de BeeGees, Tramps, Tavares en vele andere. De boot wordt omgetoverd tot een ware discotheek inclusief lichteffecten en spiegelbollen! En er staat een heerlijk buffet op de menu. 

Het programma

Zodra iedereen aan boord is op de boot die helemaal omgetoverd is tot een ware discotheek, kan de avond beginnen. De tocht begint met een uitgebreid buffet, bestaande uit koude en warme delicatessen. Zodra iedereen wat heeft gegeten gaat de muziek harder en is de dansvloer officieel geopend. 4 uur lang kan er gedanst worden op nummers van de BeeGees, Tramps, Tavares en nog veel meer. Om middernacht zal de boot weer aankomen in Heusden op de plek waar het feest was begonnen.  

Het koude buffet bestaat uit: 

 • Rijkelijk opgemaakte rundvleessalade met diverse vleessoorten en luxe garnering 
 • Carpaccio salade met pesto, pijnboompitten, parmezaanse kaas en rucola 
 • Brabantse plaatham met honingmeloen 
 • Pastasalade met gerookte zalm, zongedroogde tomaat en crème fraîche 
 • Mexicaanse pannenkoekjes met avocado en tomaat 
 • Stokbrood met kruidenboter 

Het warme buffet bestaat uit: 

 • Runderstoofpotje met grove groenten 
 • Gepekelde varkensrack met bospaddenstoelensaus 
 • Tongfilet met tomaten concassé, haricot verts met sjalot en paprika 
 • Aardappelgratin  
 • Witte rijst met kruidenolie en abrikoos 

Rolstoeltoegankelijkheid

Het schip beschikt over een lift voor rolstoelen, deze is echter alleen geschikt voor rolstoelen die met de hand worden geduwd. Bij het toilet zijn beugels

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • Parkeren
 • Restaurant
 • Lift

Onze partner

De Rederij

Sinds 1995 varen de schepen van dit rondvaartbedrijf vanuit Heusden de mooiste tochten over de Maas en rivieren op de grens van Brabant en Gelderland. Aan boord verzorgen we mooie rondvaarten met verrassende uitzichten. Feesten en partijen voor elke gelegenheid, van bruiloft tot personeelsfeest en van verjaardag tot zomaar een leuke dag op het water.

Heerlijk dagje op het water

Dit rondvaartbedrijf is een rederij met 3 schepen, gevestigd in het monumentale vestingstadje Heusden. Wij verzorgen rondvaarten en dagtochten naar vele bestemmingen, voor zowel groepen als kleinere gezelschappen of individueel. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor lunch, diners, buffetten, familie-uitjes en bedrijfsfeesten aan boord van één van onze schepen.

Rolstoeltoegankelijkheid

Wiljo beschikt over een lift voor rolstoelen, deze is echter alleen geschikt voor rolstoelen die met de hand worden geduwd. Bij het toilet zijn beugels.

Zeearend heeft een vijftal traptreden om in de salon te komen, hiervoor is een rolstoelgoot aanwezig, welke alleen voor handgeduwde rolstoelen geschikt is. Bij het toilet zijn beugels.

Bereikbaarheid mindervaliden

Minder goed ter been? Navigeer naar het adres 'Waterpoort 1'; u kunt kijken of er beschikbare parkeerplaatsen zijn in de buurt (beperkt aantal plaatsen beschikbaar). Wanneer u onder de Waterpoort door gaat, kunt u zonder traplopen op onze steiger komen.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Verrassend Brabant informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Verrassend Brabant en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Verrassend Brabant maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.

Hoogtepunten

 • 70's Discoparty op een boot
 • DJ met de leukste plaatjes
 • Buffet + drankjes

Gratis advies?

We helpen u graag. Onze informatie en reserveringsdienst is bereikbaar op:
ma-do: 09.00 - 22.00
vr: 09.00 - 17.30
za-zo: 10.00 - 14.00

Tel: 088-5405805

Waarom bij ons boeken?

243+ Arrangementen

Uitgebreid aanbod van diverse accommodaties. Altijd één die voldoet aan uw wensen.

Lage kosten

Wij hebben de scherpste prijzen met maximaal comfort.

Uitstekende ondersteuning

Onze informatie en reserveringsdienst medewerkers helpen u graag.