Onze partner

Vergaderen in een kasteel in Brabant

In een 14de eeuws oud kasteel in Brabant, gelegen aan rivier de Dommel en 10 minuten van de historische stad 's-Hertogenbosch, kunt u vergaderen in één van de 40 zalen, uitgerust met alle technische apparatuur.

Zalen en Kamers

Deze bijzondere vergaderlocatie heeft naast de 40 zalen, uitgerust met alle technische apparatuur, 196 hotelkamers (1- en 2-persoons). Het is mogelijk om uw meerdaagse zakelijke bijeenkomst geheel verzorgd, te laten plaatsvinden op een mooie, rustige en een bosrijke omgeving. Zowel 1-persoons als 2-persoons kamers en onze suite zijn te reserveren. Alle kamers zijn voorzien van een flatscreen tv, internet, airconditioning, strijkijzer en strijkplank, wekker(radio). Verder heeft u de keuze uit een bad of douche. De executive suite is modern ingericht en voorzien van een extra living met een sfeervolle zithoek met uitzicht op een uniek stukje Brabant en de rivier de Dommel.

Faciliteiten en activiteiten

Met onze all inclusive arrangementen komt u niets te kort! U kunt onbeperkt gebruik maken van de faciliteiten zoals het WIFI internet in de zalen en op de hotelkamers. Maar ook de sportfaciliteiten zoals onze pas verbouwde wellness met zwembad, sauna's, maar ook de tennis- en squashbanen en uitgebreide fitness en de Driving Range (6 x golf-afslag) behoren tot de mogelijkheden. De 4 units bestaan uit een ontvangstruimte met aansluitend een buitenterras, plenaire en subzalen. Drie units beschikken over hotelkamers, zodat het mogelijk is om exclusiviteit te hebben van één van de units. Tijdens een vergadering is men vaak op zoek naar activiteiten voor ontspanning of een teambuilding, als aanvulling op een inspannende bijeenkomst of training. De locatieis in het bezit van 14 ha. landgoed en kan vele activiteiten laten plaatsvinden op eigen locatie zoals; schapendrijven, paardenfluisteraars, vliegers maken, schermen, tai chi-workshop. Ook binnen zijn er onder andere de mogelijkheden voor een high-tea, wijn- of whiskyproeverijen en schilder- of mozaiekworkshops. Ook eigen suggesties zijn uiteraard welkom en bekijken dan graag samen met u de mogelijkheden. De Ruwenberg is serieus bezig met duurzaam ondernemen, vandaar ook ons certificaat van The Green Key op goud-niveau!

Ligging en omgeving

Op 5 minuten vanaf de A2 is de locatie goed bereikbaar. Ook met openbaar vervoer vanaf 's-Hertogenbosch bent u in minder dan 20 minuten op locatie. Aansprekende resultaten worden behaald in een omgeving waar de omstandigheden optimaal zijn. Het organiseren van een bijeenkomst of conferentie betekent kiezen voor meerwaarde! In een 14e eeuws oud kasteel, gelegen aan rivier de Dommel en 10 minuten van de historische stad 's-Hertogenbosch, kunt u vergaderen in één van de 40 zalen, uitgerust met alle technische apparatuur.

1 review

8.0

Reviews van gasten

Christo Sideris

Geweldige locatie, met uitermate vriendelijk personeel.

8

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Verrassend Brabant informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Verrassend Brabant en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Verrassend Brabant maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.

St. Michielsgestel

Meer in St. Michielsgestel

Gratis advies?

We helpen u graag. Onze informatie en reserveringsdienst is bereikbaar op:
ma-do: 09.00 - 22.00
vr: 09.00 - 17.30
za-zo: 10.00 - 14.00

Tel: 088-5405805

Waarom bij ons boeken?

243+ Arrangementen

Uitgebreid aanbod van diverse accommodaties. Altijd één die voldoet aan uw wensen.

Lage kosten

Wij hebben de scherpste prijzen met maximaal comfort.

Uitstekende ondersteuning

Onze informatie en reserveringsdienst medewerkers helpen u graag.