Onze partner

Djembé en Percussie

Dit bedrijf helpt u aan een fantastische slagwerk workshop en een blijvende muzikale herinnering. Wij zijn zowel gespecialiseerd in kleine als in grote groepen.Bedrijfsfeesten,personeels bijeenkomsten, vergaderingen, familiefeest, vrijgezellen of gewoon voor vrienden en bekenden.

Faciliteiten

Wij maken in Breda en omgeving gebruik van vaste locaties die zeer geschikt zijn voor arrangementen.Wij zijn mobiel en komen als u dat wil naar iedere gewenste locatie.

Ligging

Onze locaties bevinden zich in de binnenstad van Breda maar ook in de directe bosrijke omgeving.

Omgeving

De binnenstad van Breda is verkozen tot de gezelligste van Nederland. De Bosrijke omgeving van Breda zuid is gelegen aan het Ginneken dat geld als een sfeervol uitgaansgebied in Breda.

Muzikaal uitje in Breda - Djembe of Percussie
€ 25,-

Muzikaal uitje in Breda - Djembe of Percussie

Familie betekent gezelligheid! Onder het genot van een hapje en een drankje zorgt u samen met uw familie voor de muzikale noot. Jong en oud werken samen naar een muziekstuk met een verrassend begin en een knallend einde! Voor een muzikaal familieuitje in Breda is dit een geslaagd uitstapje.

16 reviews

8.4

Reviews van gasten

Sacha Schouten

We hebben een heel leuke middag gehad. Dankjewel Marco!

8
M. vd Heyden

De inhoud van de workshop was erg leuk, we hebben veel geleerd en gelachen! Het was jammer dat de workshop later begon, maar wel op de afgesproken tijd stopte. ook hadden we de pech dat er een geitenvel gesprongen was, waardoor de instructeur geen djembe had, dit is opgelost door af en toe een djembe van ons te 'lenen'

8
Anoniem

De hele groep heeft zich goed geamuseerd; werd goed uitleg gegeven en de sfeer was
ontspannen en gezellig
Iedereen, ook de kids, hebben een geweldig gevoel eraan overgehouden
Zeker aan te bevelen
Het geeft een stukje saamhorigheid met een populair instrument

9
Kim van Leeuwen

Voor een dames Vrijgezellenfeest van 10 pers. heb ik een djembe workshop geboekt.Voldeed de workshop aan uw verwachtingen?

De workshop voldeed zeker aan de verwachtingen.Hoe vond je de presentatie?

De presentatie was leuk. We zaten in een kring met in het midden een kleed van koeienleer, dit bracht ons meteen in Afrikaanse sferen.

Alles was al klaar gezet voordat de Bruid-in-spe binnen kwam.

Terwijl zij binnen kwam, speelde de docent een beat, wat voor de juiste spanning zorgde. De Bruid-in-spe kreeg wat extra aandacht en een rokje aan.Wat vond je van de inhoud van de workshop?

De inhoud was goed. We zijn begonnen met de basis. Dat werd gedurende de workshop uitgebreid naar verschillende ritmes en uiteindelijk konden we gezamenlijk spelen.Zou je deze aanraden aan anderen?

Deze workshop raad ik zeker aan anderen aan. Het is gezellig, leerzaam en voor iedereen toegankelijk. Ook voor degenen die zich minder muzikaal/ritmisch inschatten is het een geschikte workshop.

Het is goed toepasbaar voor feesten of teambuildingsuitjes. Je leert naar elkaar luisteren en met elkaar te harmoniseren, maar je kan ook lekker los gaan.

8
Anita de Vos

Onze afdeling wist niet wat we gingen doen, het was een echte verrassing. Iedereen vond het leuk en was enthousiast!
Die anderhalf uur waren zo om.

8
Anoniem

Een leuke middag met een aardige man die de workshop gaf.
Zeker leuk om nog een keer te gaan.

8
Anoniem

Het was een gezellige workshop,iedereen vond het hartstikke leuk.

8
Anoniem

goed georganiseerde workshop, enthousiaste leider
goede locatie

9
E. Snoek

is erg leuk om te doen, alleen de locatie viel wat tegen, voor de rest was het fantastisch

8
M Govaarts

Het was een supermiddag, met humor maar ook serieus, precies goed aangevoeld door Marco.
Ik geef het je te doen met 14 van die kakelkippen😉

9
Rick Noordhoorn

Iedereen had er zin in, Marcel is een gezellige man en wist iedereen te motiveren. Het was leuk opgezet en voldeed ruimschoots aan onze verwachtingen.

9
Mia van den Brand

Zo als Dhr. Marco voorspelde was het voor de jongste 6 jaar net iets te lang. Wel een uur mee gedaan . De rest was dol enthousiast en werd er lang over na gesproken. Het was super geslaagd. Legde alles prima uit.

8
Anoniem

Heel leuke middag gehad met mijn team, veel plezier gemaakt en gelachen.

En ja, je leert ook nog mondharmonica spelen.

LOL !!

8
Anoniem

Marco was uitgenodigd namens Vermeulen BV te Oostburg. Hij heeft ons geweldig geinstrueerd, met het nodige geduld en de juiste bijsturing. En dit aan een club mensen die zeer jolig en wellicht luidruchtig was. We hadden een prima avond, vol lol en plezier!

9
Ellen Kok

Leuke workshop. Ik had deze eerder gevolgd. Was goed bevallen, dus leuk voor mijn collega's. Iedereen heeft genoten. Ondanks dat ik zelf een niet zo'n bijster goed zaaltje geregeld had, goed gegaan.

9
M.J. Prins

De workshop was precies wat we bedoelden. Leerzaam en veel gelachen!

8

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Verrassend Brabant informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Verrassend Brabant en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Verrassend Brabant maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.

Breda

Breda is een veelzijdige stad met karakter en biedt een bijzondere combinatie van cultuur, natuur en activiteiten. U kunt er de beroemde Onze Lieve Vrouwe Kerk, Kasteel van Breda of het rustieke Begijnhof bewonderen maar ook heerlijk ontspannen in stadspark Valkenberg, naar het theater of winkelen in een unieke combinatie van middeleeuwse winkelstraten en splinternieuw ontwikkelde winkelgebieden.

Meer in Breda

Gratis advies?

We helpen u graag. Onze informatie en reserveringsdienst is bereikbaar op:
ma-do: 09.00 - 22.00
vr: 09.00 - 17.30
za-zo: 10.00 - 14.00

Tel: 088-5405805

Waarom bij ons boeken?

243+ Arrangementen

Uitgebreid aanbod van diverse accommodaties. Altijd één die voldoet aan uw wensen.

Lage kosten

Wij hebben de scherpste prijzen met maximaal comfort.

Uitstekende ondersteuning

Onze informatie en reserveringsdienst medewerkers helpen u graag.