Onze partner

Heerlijk varen en genieten

U wilt zorgeloos varen, mooie vaarroutes, gastvrijheid, lekker eten, een betaalbaar vaararrangement? Dan hebben we een aantal mooie programma suggesties om ideeen op te doen. Het op maat maken van een programma is uiteraard ook mogelijk. 

Een prachtige ervaring op het water

Wij bieden u een zeer uitgebreide keuze om van uw vaartocht een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Gasten uit zowel de particuliere als zakelijke markt kunnen bij ons terecht voor een prachtige ervaring die blijft hangen. U kunt natuurlijk kiezen uit 1 van onze all-in cruises, maar ook voor uw vaarprogramma op maat bent u van harte welkom. We maken graag samen met u een programma wat aansluit op uw wensen.

Culinair genieten aan boord

Tijdens de vaart serveert onze scheepskok naar wens, u een brede culinaire selectie, varierend van een broodbuffet of koffietafel tot een koud/warmbuffet met geweldig dessertbuffet. Er zijn vele mogelijkheden en we maken graag een voorstel passend bij uw budget

Vorstelijk varen wie wil dat nou niet?

Aan boord van de partyboot kan dat. Niet alleen door de naam of uiterlijk van het schip, maar ook door de gezellige sfeer en goede verzorging. Ook aan de mindervalide gasten is gedacht door middel van 2 liften zodat iedereen overal aan boord kan genieten. Er zijn meerdere toiletten, een goed gevulde bar en complete keuken met eigen kok aan boord.

Ook is er een panoramisch uitzicht vanuit een prachtige rondzit. Het interieur is in overleg aan te passen aan uw wensen. Het buitendek kan in geval van regen dicht geschoven worden en zijn de zijkanten dan wind- en waterdicht.

De thuishaven is Sleeuwijk. U kunt hier makkelijk en gratis parkeren. De partyboot is het hele jaar te huur vanaf verschillende locaties en geschikt voor elke gelegenheid.

De Linge Betuwe groepsrondvaart vanuit Sleeuwijk - Een compleet verzorgd en voordelig dagje uit!
€ 50,-

De Linge Betuwe groepsrondvaart vanuit Sleeuwijk - Een compleet verzorgd en voordelig dagje uit!

Het gehele jaar door organiseren wij prachtige vaartochten die u kennis laten maken met de bijzondere kanten van dit schitterende Nationale Park. De Linge Betuwe rondvaart vertrekt om 11.00 uur vanuit Sleeuwijk en vaart tot 16.00 uur. U geniet van een prachtige vaart door de Betuwe, via de Merwede komen we door de sluis in Gorinchem op de Linge. Deze slingert dwars door een fantastisch stukje natuur, en kunt u genieten van prachtige kleine dorpjes, alle rust en natuurschoon.

9 reviews

8.3

Reviews van gasten

ans Heijsteeg-Duimelaar

Heel attent, vriendelijk en behulpzaam personeel!
Goed verzorgd!
Goed op de hoogte gehouden van aanpassingen in het programma.

9
Teun van Maastricht

Prachtige rondvaart, rustig gevaren, koffie, lunch en drankjes prima verzorgd.
Problemen met de boot prima opgelost.

9
Teus van Pelt

De rondvaart met onze kinderen en kleinkinderen, vanwege ons vijftigjarig huwelijk, is door een ieder als voortreffelijk ervaren, zowel de vaart als de bediening van het personeel.

9
Cees Daniëls

Deze is boottocht is ons prima bevallen. De bediening en service was uitstekend en vriendelijk.

8
Anoniem

alles was keurig netjes verzorgd , een hele leuke dag gehan.

8
e van Dijk

Goed verzorgd en prettige medewerkers

8
Dirk Vonk

De groep longpatiënten met hun begeleiders en 6 vrijwilligers van de werkgroep longpunten Tiel en Culemborg hebben genoten van de vaartocht over de Waal en het heerlijke appelgebak en de pannenkoeken. Het weer was mooi en onze gasten hebben het een geslaagd uitje gevonden.

8
Machiel - Los

Het was een hele leuke middag! lekkere pannenkoeken, vlotte, ontspannen bediening
en dan het varen er nog bij. We hebben er zeer van GENOTEN.
ga zo door schipper en personeel.

met vriendelijke groet fam. Los.

8
Carola Barth

Leuke en gezellige vaartocht. Catering is prima met erg vriendelijke bediening.
Jammer dat er niet over smallere wateren door de Biesbosch kan worden gevaren. De boot is daar waarschijnlijk te groot voor.
Het hele gezelschap van 75 personen heeft enorm genoten.

8

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Verrassend Brabant informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Verrassend Brabant en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Verrassend Brabant maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.

Gratis advies?

We helpen u graag. Onze informatie en reserveringsdienst is bereikbaar op:
ma-do: 09.00 - 22.00
vr: 09.00 - 17.30
za-zo: 10.00 - 14.00

Tel: 088-5405805

Waarom bij ons boeken?

243+ Arrangementen

Uitgebreid aanbod van diverse accommodaties. Altijd één die voldoet aan uw wensen.

Lage kosten

Wij hebben de scherpste prijzen met maximaal comfort.

Uitstekende ondersteuning

Onze informatie en reserveringsdienst medewerkers helpen u graag.