Heerlijk beauty arrangement in Brabant vol Warmte en Energie

Bij dit beauty arrangement vol Warmte en Energie is inbegrepen:

 • Ontvangst met koffie, thee en lekkers
 • Green Power Gezichtsbehandeling, Reiniging, Scrub, Huidanalyse met verzorgingsadvies. Peel-off masker (huidverbeterend masker, naar keuze reinigend of sterk voedend en hydraterend). Gezichtsmassage met extra veel aandacht voor decolleté nek en schouders.
 • Voetbehandeling met voetscrub, voetmassage, voetmasker
 • Colourspace: ontspannen in onze kleurentherapie ruimte alle chakra's laden zich op en jij voelt je weer energiek en zen.
 • Heerlijke lunch: ook de interne mens wordt door ons verwent met verse soep, brood en allerlei ander lekkernijen.
 • Energetische massage met Moxa. Tijdens deze zeer ontspannende massage werken we op de achterkant van het lichaam; hoofd, rug, benen en voeten. Manuele aanraking wordt afgewisseld met warmte behandeling van de Moxa. Deze extra toevoeging haalt afvalstoffen, knopen en verstijvingen effectief weg. De warmte voel je nog uren daarna doorwerken.
 • Chakra Healing in de moxa massage. Waarbij ook je chakra's één voor één behandeld worden. Oude patronen laat je los en nieuwe ruimte is voelbaar.
 • Mini Make-up en na een heerlijke dag ... stralend naar buiten.

Prijs: € 160,00 p.p.

Een heerlijk compleet programma voor de echte genieters. 

Let op! Niet geschikt voor zwangere dames!!

Uitbreidingsmogelijkheden:

Uiteraard kun je bij ons nog meer beauty boeken. 

Uitbreidingsmogelijkheden:

 • Moxa uitbreiden naar volledige massage € 20,50 p.p.
 • Epileren € 9,00 p.p.
 • Wimpers of wenkbrauwen verven € 18,00 p.p.
 • Manicure behandeling € 19,50 p.p.     
 • Rustige en ontspannen Yoga nidra les € 15,00 p.p.  

De hierbij benodigde handdoeken, badjassen en slippers (= comfortpakket) zijn bij ons aanwezig en liggen voor u klaar. Bijkomende kosten hiervoor zijn € 9,50 p.p.
Uiteraard bent u vrij om uw eigen spulletjes mee te nemen.

Zondag rekenen wij € 20,00 toeslag.

Al onze arrangementen zijn samengesteld zodat wij 2 of 4 personen (die bij elkaar horen) tegelijk kunnen behandelen in dezelfde kamer. Hierdoor kunnen we u een scherpe prijs bieden.
Komt u alleen of met een oneven aantal, moeten wij u daarom helaas een eenmalige toeslag van € 25,00 berekenen.

De prijs van deze beauty dagarrangement in Brabant vol Warmte en Energie is geldig tot en met 31 december 2024.

Beauty arrangement vol Warmte en Energie

Onze beautylocatie is de plaats waar je elke dag van de week welkom bent om te mogen ontspannen en tijd te nemen voor jezelf. Je op en top vrouw mag voelen, mentaal en lichamelijk fit te worden of te zijn. Of dit is om na een gezichtsbehandeling lekker met een vriendin te lunchen, een meditatie of yoga les mee te volgen het is bij ons allemaal mogelijk. Kom even tot rust tijdens dit arrangement en laat ons je vertroetelen.

Bijzonder arrangement wat je je lichaam weer laat voelen

Vooral de Moxa behandeling maakt dit arrangement heel bijzonder. De behandeling is bijna niet uit te leggen, echt iets wat je moet ervaren dus.

Maar vrijwel iedereen ervaart deze massage als zeer effectief en diepgaand zonder dat het pijnlijk of te intensief aanvoelt. Deze massage zorgt voor een compleet gevoel van diepe rust en ontspanning van lichaam en geest.

1 review

8.0

Reviews van gasten

Anoniem

De yoga en de pakking waren super.

8

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • Parkeren
 • Beauty Center
 • Zonnebank

Onze partner

Pure verwennerij in Brabant

Onze enthousiaste medewerkers van het beautycenter te Hapert vertroetelen u graag in gemoedelijke Brabantse sferen. Bewust hebben wij gekozen om u in een knusse omgeving toch een zeer compleet centrum te bieden. Voor verzorging én ontspanning van top tot teen.

Kleinschalige beauty locatie

Zodra u de deur binnen gaat bij het beautycenter, koestert u zich in een ontspannen sfeer, waar alles erop gericht is u een heerlijke tijd te bezorgen. Dit complete center zonder saunafaciliteiten heeft zich gespecialiseerd in de kunst van onthaasten. Zo ervaart u in de Silence Room de helende werking van de Hot Stones, voor zowel het lichaam als het gezicht.

Van top tot teen verzorging

Van enkel je haar laten knippen of een manicure tot één van onze geheel verzorgde beautyarrangementen. Natuurlijk zijn alle behandelingen ook los bij ons te boeken. Daarnaast zijn we al vele jaren onder andere gespecialiseerd in het behandelen van cellulite- en afslank-problemen via de endermologie-methode.

Persoonlijke aandacht

Voor verzorging én ontspanning van top tot teen.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Verrassend Brabant informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Verrassend Brabant en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Verrassend Brabant maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.

Hoogtepunten

 • Persoonlijke aandacht
 • Ontspannen sfeer
 • Focus op beauty behandelingen
 • Kleinschalig Beauty Center

Gratis advies?

We helpen u graag. Onze informatie en reserveringsdienst is bereikbaar op:
ma-do: 09.00 - 22.00
vr: 09.00 - 17.30
za-zo: 10.00 - 14.00

Tel: 088-5405805

Waarom bij ons boeken?

243+ Arrangementen

Uitgebreid aanbod van diverse accommodaties. Altijd één die voldoet aan uw wensen.

Lage kosten

Wij hebben de scherpste prijzen met maximaal comfort.

Uitstekende ondersteuning

Onze informatie en reserveringsdienst medewerkers helpen u graag.