Mondharmonica leren spelen in 1,5 uur tijd - Hou je mondharmonica - The Bluesbrothers Revue

Uitgebreide omschrijving

The Revue
We behandelen de techniek en leren al snel gezamenlijk de blues (Manisch Boy) en een improvisatie blues schema. Daarna leren gezamenlijk bekende liedjes te spelen. De verbazing waarmee het allemaal zo snel mogelijk is, werkt bij veel mensen op de lachspieren. Uiteraard zit de harmonica bij de prijs inbegrepen en krijgt u deze mee naar huis! We maken ons klaar voor The Blues Brothers Revue waarbij iedereen compleet met hoed bril en bluesharp in de huid kruipt van Jake en Elwood Blues.

Voorkennis: Algemene muziekkennis of kennis van de mondharmonica is niet vereist.

Groepsgrootte: We gaan uit van een minimum van 10 deelnemers. De groepsgrootte is in principe onbeperkt en wordt enkel begrensd door de zaal waarin de workshop gegeven wordt.

Locatie: De workshop kan door heel Nederland gegeven worden! Prijs inclusief mondharmonica!

  • Voor 10 deelnemers (inclusief harmonica voor iedere deelnemer): € 31,50 p.p.
  • Voor 15 tot 30 deelnemers: € 29,50 p.p. incl. btw
  • Vervoerskosten: € 0,21 per kilometer exclusief BTW

6 reviews

8.7

Reviews van gasten

M Govaarts

Het was een supermiddag, met humor maar ook serieus, precies goed aangevoeld door Marco. Ik geef het je te doen met 14 van die kakelkippen😉

9
Rick Noordhoorn

Iedereen had er zin in, Marcel is een gezellige man en wist iedereen te motiveren. Het was leuk opgezet en voldeed ruimschoots aan onze verwachtingen.

9
Mia van den Brand

Zo als Dhr. Marco voorspelde was het voor de jongste 6 jaar net iets te lang. Wel een uur mee gedaan . De rest was dol enthousiast en werd er lang over na gesproken. Het was super geslaagd. Legde alles prima uit.

8
Anoniem

Heel leuke middag gehad met mijn team, veel plezier gemaakt en gelachen. En ja, je leert ook nog mondharmonica spelen. LOL !!

8
Anoniem

Marco was uitgenodigd namens Vermeulen BV te Oostburg. Hij heeft ons geweldig geinstrueerd, met het nodige geduld en de juiste bijsturing. En dit aan een club mensen die zeer jolig en wellicht luidruchtig was. We hadden een prima avond, vol lol en plezier!

9
Ellen Kok

Leuke workshop. Ik had deze eerder gevolgd. Was goed bevallen, dus leuk voor mijn collega's. Iedereen heeft genoten. Ondanks dat ik zelf een niet zo'n bijster goed zaaltje geregeld had, goed gegaan.

9

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • Parkeren

Onze partner

Djembé en Percussie

Dit bedrijf helpt u aan een fantastische slagwerk workshop en een blijvende muzikale herinnering. Wij zijn zowel gespecialiseerd in kleine als in grote groepen.Bedrijfsfeesten,personeels bijeenkomsten, vergaderingen, familiefeest, vrijgezellen of gewoon voor vrienden en bekenden.

Faciliteiten

Wij maken in Breda en omgeving gebruik van vaste locaties die zeer geschikt zijn voor arrangementen.Wij zijn mobiel en komen als u dat wil naar iedere gewenste locatie.

Ligging

Onze locaties bevinden zich in de binnenstad van Breda maar ook in de directe bosrijke omgeving.

Omgeving

De binnenstad van Breda is verkozen tot de gezelligste van Nederland. De Bosrijke omgeving van Breda zuid is gelegen aan het Ginneken dat geld als een sfeervol uitgaansgebied in Breda.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Verrassend Brabant informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Verrassend Brabant en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Verrassend Brabant maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.

Hoogtepunten

  • Energieke teambuilding
  • Uitstekende begeleiding
  • Workshop op locatie mogelijk

Gratis advies?

We helpen u graag. Onze informatie en reserveringsdienst is bereikbaar op:
ma-do: 09.00 - 22.00
vr: 09.00 - 17.30
za-zo: 10.00 - 14.00

Tel: 088-5405805

Waarom bij ons boeken?

243+ Arrangementen

Uitgebreid aanbod van diverse accommodaties. Altijd één die voldoet aan uw wensen.

Lage kosten

Wij hebben de scherpste prijzen met maximaal comfort.

Uitstekende ondersteuning

Onze informatie en reserveringsdienst medewerkers helpen u graag.