Golfen op Golfparc de Pettelaar in Den Bosch

Golfen in Den Bosch

Golf Parc de Pettelaar in ’s-Hertogenbosch is één van de mooiste golfaccommodaties. Uniek gelegen aan de A2 en binnen de ring van de binnenstad van Den Bosch met vanaf de golfbaan een prachtig uitzicht op de Sint-Jans kathedraal. Door onder andere de grote hoogteverschillen, waterpartijen en snelle greens is de compacte Par 3-4 baan zowel voor de beginnende als de geoefende golfer een uitdaging.

Tarieven:
9-holes € 27,95 (jeugd t/m 21 jaar € 15,95)
18-holes € 39,95 (jeugd t/m 21 jaar € 12,95)

Huur handicart  / trolly  / leenclubs mogelijk.

Gebruik (verlichte) Driving Range & oefenfaciliteiten:
Dagkaart € 6,25
Maandkaart € 19,95

7 reviews

9.0

Reviews van gasten

Pieter Koeman

Hartstikke leuke baan en geweldig personeel

9
Anoniem

Heerlijk hotel, goed ontbijt/diner. Fijn potje golf gespeeld op De Pettelaar.

9
Mieke

Hotel de Ruwenberg heeft goede kamers, super faciliteiten en zeer klantvriendelijk personeel. Bij de Pettelaar Golf zijn wij zeer warm ontvangen en heeft een fijne indruk achter gelaten, wij komen zeker terug. En Sjors bedankt voor het regelen, ook jij een dikke 9 verdiend.

9
Patricia de Vries

Leuk ontvangen door de marshal. Uitdagende baan.

8
Martine Vallé

Supermooie lokatie. Mooie kamers. Heerlijk eten en fantastisch uitgebreid ontbijt. Zeker een aanrader

10
J.H.A.M. Nelissen

erg leuk en zeer goed verzorgd

9
Koning

Superleuke baan en super vriendelijke mensen. Baan is voor Par 3/4 toch nog best een uitdaging. Piekfijne dag gehad hier en dat kwam voor een groot deel door de oprecht vriendelijke mensen.

9

Onze partner

9-holes Golfbaan Golfparc de Pettelaar

Op slechts een kleine tien minuten rijden van de gezellige binnenstad van 's Hertogenbosch ligt deze mooie 9-holes golflocatie in de wijde regio. De 9-holes baan - par 3/4 beschikken over waterhindernissen en hoogteverschillen van ruim 10 meter. De sterk golvende greens van gemiddeld 350 m2 worden bewaakt door een twintigtal bunkers en zijn een uitdaging voor iedere golfer. Spectaculair is het uitzicht van de skyline van 's-Hertogenbosch.

Golfen voor beginnende golfers

Beginnende golfers vinden hier hun weg naar hun golfvaardigheid. Naast de Driving Range zijn uitgebreide oefenmogelijkheden voor het zogenaamde korte spel, te weten een putting green, een approaching green, oefenbunker.

Clubhuis met terras en golfshop

In het gezellige, bourgondische clubhuis met terras is het na gedane inspanning goed toeven. Of u nu net uit de golfbaan komt of een balletje heeft geslagen op de Driving Range. Bovendien is er een golfshop waar u een keuze heeft uit zorgvuldig geselecteerde golfartikelen.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Verrassend Brabant informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Verrassend Brabant en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Verrassend Brabant maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.

Hoogtepunten

  • Mooie ligging
  • Uitdagende golfbaan
  • Uitzicht op de Sint-Jan

Gratis advies?

We helpen u graag. Onze informatie en reserveringsdienst is bereikbaar op:
ma-do: 09.00 - 22.00
vr: 09.00 - 17.30
za-zo: 10.00 - 14.00

Tel: 088-5405805

Waarom bij ons boeken?

243+ Arrangementen

Uitgebreid aanbod van diverse accommodaties. Altijd één die voldoet aan uw wensen.

Lage kosten

Wij hebben de scherpste prijzen met maximaal comfort.

Uitstekende ondersteuning

Onze informatie en reserveringsdienst medewerkers helpen u graag.