Golfen bij Golfpark de Haenen in Brabant

Teteringen , Noord-Brabant
VANAF
€ 75,- p.p.
VANAF
1 Persoon

Golfpark de Haenen in het Brabantse Teteringen is een park waar genieten voorop staat. De golfbaan is voor zowel de beginnende als de gevorderde golfer een uitdagende baan. Er is een 18 holes baan en een schitterende Par 3. Er zijn verschillende oefenfaciliteiten naast de driving range die voor iedereen toegankelijk zijn. Onbetwist de meeste afwisselende baan van Brabant!

Golfbaan in Brabant

Golfpark de Haenen in het Brabantse Teteringen is een park waar genieten voorop staat. De golfbaan is voor zowel de beginnende als de gevorderde golfer een uitdagende baan. Er is een 18 holes baan en een schitterende Par 3. Er zijn verschillende oefenfaciliteiten naast de driving range die voor iedereen toegankelijk zijn. Onbetwist de meeste afwisselende baan van Brabant!

Een golfronde voert door de 4 verschillende sferen die deze golfbaan zo uniek maken. Van de bloeiende roughs van de wetlands en het grasgebied komt u in het parkgedeelte met de 2 grote vijvers en de vele rododendrons en azalea’s. Vervolgens komt u in het historische bosgedeelte. Vanaf hole 13 wordt het terrein sterk glooiend met een prachtig gebied van heide en zandverstuivingen.

De golfbaan beschikt verder over een restaurant en terras. Na het golfen kunt u in in de brasserie en op het terras nog heerlijk genieten van een drankje en een hapje.

Prijzen:

Een greenfee voor 18 holes kost € 75,00.
Een greenfee voor 9 holes kost € 50,00.

Onze partner

Golfbaan in Brabant

Golfpark de Haenen is een park waar genieten voorop staat. Zij bieden een aangenaam verblijf. Op de mooie en verzorgde golfbaan en in de gastvrije brasserie kan iedereen terecht voor kwaliteit en verbondenheid. 

Wat heeft deze golfbaan te bieden?

Wat maakt de beste golfbanen van Nederland de besten? Golfpark de Haenen gelooft dat dit in meer zit dan enkel een jarenlang bestaan en veel holes. Daarom bieden zij ook meer dan dat! Zij bieden een unieke ervaring op het openbare landgoed, leuke golflessen voor jong en oud, goed eten in het restaurant en een prettige omgeving om efficiënt zaken te doen.

Ligging golfbaan

Golfpark de Haenen ligt tegen de Teteringse Heide, de overgang naar de 18 holes en de Par 3 baan is heel natuurlijk en maakt het een prachtige omgeving om te golfen en te wandelen. Het park is openbaar toegankelijk, ook in de brasserie en op het terras is iedereen van harte welkom.

Faciliteiten bij de golfbaan

De golfbaan beschikt over een restaurant en terras. Na het golfen kunt u in in de brasserie en op het terras nog heerlijk genieten van een drankje en een hapje. Naast de 18 holes golfbaan is er een driving range, putting green en pitch & putt. 

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Verrassend Brabant informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Verrassend Brabant en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Verrassend Brabant maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.

Gratis advies?

We helpen u graag. Onze informatie en reserveringsdienst is bereikbaar op:
ma-do: 09.00 - 22.00
vr: 09.00 - 17.30
za-zo: 10.00 - 14.00

Tel: 088-5405805

Waarom bij ons boeken?

243+ Arrangementen

Uitgebreid aanbod van diverse accommodaties. Altijd één die voldoet aan uw wensen.

Lage kosten

Wij hebben de scherpste prijzen met maximaal comfort.

Uitstekende ondersteuning

Onze informatie en reserveringsdienst medewerkers helpen u graag.