Culinaire Stadswandeling in Den Bosch

Bij deze Culinaire Stadwandeling in Den Bosch is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie en een Bossche BOl
  • Proeverij van likeur en bier
  • Professionele gids
  • Unieke wandeling in het hart van Den Bosch

Prijs: € 45.50 p.p. incl. BTW

Minimum aantal personen is 10.

Reservering voor kleinere groepen?

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

De prijs van deze Culinaire Stadswandeling in Den Bosch is geldig tot en met 31 december 2023.

Culinaire Stadswandeling Oeteldonk

Geniet van het beste dat Den Bosch te bieden heeft. U komt op 3 verschillende locaties waar u we u de lekkerste Bossche Bol, het zachtste likeurtje en het beste bier serveren. Deze gezellige wandeling gaat dwars door het centrum van Oeteldonk en u komt alle leuke boetiekjes en winkeltjes tegen. Voor een culinair stadsuitje in Den Bosch een aanrader voor vrijgezellenuitjes en vriendinnenuitjes.

Proef het fijnste van Den Bosch

Onderweg proeft u het fijnste wat deze fantastische stad te bieden heeft. Onder leiding van onze professionele gids komt u van alles te weten over de Bourgondische gerechten die ze in deze stad produceren. Eerst maar eens genieten van de echte Bossche koek(waus), de specialiteit uit ´s-Hertogenbosch en waar u uw vingers mee zal opeten! Vervolgens komen we uit bij een leuke slijterij in het centrum van de stad waar ze speciale likeuren schenken. Deze heerlijke wandeling wordt vervolgens afgesloten met een fris biertje bij Cafe Bar le Duc waar ze een uitgebreide bierkaart voor u klaar hebben liggen. Proost!

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • Parkeren

Onze partner

Algemeen

Dit evenementenbureau is inspirerend en origineel!

Het evenementenbureau

Wilt u een gezellig, sportief of cultureel uitje, rondvaart, workshop, rondleiding, stadswandeling, vrijgezellenfeest, activiteit, of groepsuitje in het hart van Brabant?

Perfect, professioneel en op maat georganiseerd? Voor iedereen die Den Bosch écht wilt beleven bieden wij leuke evenementen voor elk moment.

Groepsgrootte

De arrangementen zijn voor groepjes vanaf minimaal 10 personen.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Maatwerk

U kunt ook uw eigen evenement geheel op maat samenstellen. Onze enthousiaste professionals staan u dan ook graag te woord over alle details van uw speciale uitje in het centrum van ‘s-Hertogenbosch. Voor originele bedrijfsuitjes, een ludiek vrijgezellenfeest of een leuke workshop in Den Bosch bent u bij ons aan het goede adres. Inclusief een goede begeleider of een professionele gids, een puike quizmaster of een vakkundige ceremoniemeester! Bespreek uw wensen met onze medewerkers en laat u verrassen!

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Verrassend Brabant informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Verrassend Brabant en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Verrassend Brabant maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.

Hoogtepunten

  • De origineelste uitjes
  • Alle events op maat!
  • De beste gidsen

Gratis advies?

We helpen u graag. Onze informatie en reserveringsdienst is bereikbaar op:
ma-do: 09.00 - 22.00
vr: 09.00 - 17.30
za-zo: 10.00 - 14.00

Tel: 088-5405805

Waarom bij ons boeken?

243+ Arrangementen

Uitgebreid aanbod van diverse accommodaties. Altijd één die voldoet aan uw wensen.

Lage kosten

Wij hebben de scherpste prijzen met maximaal comfort.

Uitstekende ondersteuning

Onze informatie en reserveringsdienst medewerkers helpen u graag.