Culinaire Fotospeurtocht in Den Bosch

Bij deze culinaire speurtocht in Den Bosch is inbegrepen:

 • Leuke prijs voor het winnende team
 • Ontvangst met 1 consumptie uit de Hollandse bar
 • 3-gangen diner
 • Professionele begeleiding
 • Een camera voor elk team
 • Foto's naderhand digitaal toegestuurd
 • Teambuilding

Prijs: € 73,50 p.p. incl. BTW.
Minimum aantal personen is 10.

Bent u met minder personen?

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

De prijs van deze Culinaire Fotospeurtocht in Den Bosch is geldig tot en met 31 december 2023.

Culinaire Fotospeurtocht Den Bosch

Voor grote of kleine gezelschappen die Oeteldonk van dichtbij willen leren kennen en lekker willen eten in combinatie met een aantal fotografische intermezzo´s! Geniet van dit unieke arrangement in hartje Den Bosch!

Puzzelen en Dineren door elkaar

Een 3-gangen diner begint met een feestelijke introductie. Onze begeleiders staan voor u klaar om u te verwelkomen met een lekker hapje en drankje! Uw gezelschap wordt verdeeld in een aantal teams en elk team krijgt een digitale camera mee om uw wandeling door de binnenstad van Den Bosch vast te leggen. Na elke foto-opdracht komt u weer bij ons terug voor het volgende gerecht. U leert de prachtige binnenstad van Den Bosch pas echt goed kennen en u kunt natuurlijk ook altijd wat ludieke plaatjes schieten van de lokale stadsidioot of een paar aantrekkelijke politieagenten. We houden u niet tegen! Tijdens het laatste gerecht reiken wij de enige echte hoofdprijs uit aan het beste team en u krijgt later een CD thuis gestuurd met alle fotoavonturen erop. Veel plezier en Houdoe!!

Programma-indicatie

16.00 - 16.30 Ontvangst met drankje en programma-uitleg
16.30 - 18.00 Puzzeltocht deel 1
18.00 - 18.45 Voorgerecht
18.45 - 19.45 Puzzeltocht deel 2
19.45 - 20.00 Prijsuitreiking
20.00 - 21.30 Hoofd- en nagerecht

1 review

8.0

Reviews van gasten

Frans Piccardt

Een leuke activiteit. Gezellige samenloop met de aanloop naar carnaval met veel "walking music" en drukke markt. Informatie vooraf over de (drank-)prijzen van de te kiezen gelegenheden was zinvol geweest. Omdat de zon steeds vroeger ondergaat, is het steeds vroeger niet goed mogelijk zaken te vinden en er een foto van te maken.

8

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • Parkeren

Onze partner

Algemeen

Dit evenementenbureau is inspirerend en origineel!

Het evenementenbureau

Wilt u een gezellig, sportief of cultureel uitje, rondvaart, workshop, rondleiding, stadswandeling, vrijgezellenfeest, activiteit, of groepsuitje in het hart van Brabant?

Perfect, professioneel en op maat georganiseerd? Voor iedereen die Den Bosch écht wilt beleven bieden wij leuke evenementen voor elk moment.

Groepsgrootte

De arrangementen zijn voor groepjes vanaf minimaal 10 personen.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Maatwerk

U kunt ook uw eigen evenement geheel op maat samenstellen. Onze enthousiaste professionals staan u dan ook graag te woord over alle details van uw speciale uitje in het centrum van ‘s-Hertogenbosch. Voor originele bedrijfsuitjes, een ludiek vrijgezellenfeest of een leuke workshop in Den Bosch bent u bij ons aan het goede adres. Inclusief een goede begeleider of een professionele gids, een puike quizmaster of een vakkundige ceremoniemeester! Bespreek uw wensen met onze medewerkers en laat u verrassen!

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Verrassend Brabant informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Verrassend Brabant en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Verrassend Brabant maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.

Hoogtepunten

 • De origineelste uitjes
 • Alle events op maat!
 • De beste gidsen

Gratis advies?

We helpen u graag. Onze informatie en reserveringsdienst is bereikbaar op:
ma-do: 09.00 - 22.00
vr: 09.00 - 17.30
za-zo: 10.00 - 14.00

Tel: 088-5405805

Waarom bij ons boeken?

243+ Arrangementen

Uitgebreid aanbod van diverse accommodaties. Altijd één die voldoet aan uw wensen.

Lage kosten

Wij hebben de scherpste prijzen met maximaal comfort.

Uitstekende ondersteuning

Onze informatie en reserveringsdienst medewerkers helpen u graag.