Bierpresentatie met rondleiding door de brouwerij in Den Bosch

Bij deze bierpresentatie is inbegrepen

  • Uitgebreide uitleg over het brouwproces
  • 3 proefglaasjes
  • Kolleke Plankje

Prijs: € 16.00 p.p. op basis van minimaal 8 personen. 

De prijs van deze bierpresentatie is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering op feestdagen.

Bierbrouwerij in Den Bosch

Ben je nog niet bekend met het Kolleke of wil je graag onze diversiteit proeven? Dan is de High Beer Borrel echt iets voor jou. Je proeft maar liefst drie verschillende bieren uit ons assortiment. Om de borrel compleet te maken serveren we bij de bieren het Kolleke Plankje. Dit plankje ligt vol lekkernijen die produceerd zijn met ons eigen Kolleke bier. Denk aan bitterballen. brood, paté en kaas. 

Zit er in je gezlschap iemand die liever wijn drinkt? Geen probleem, dan verzorgen we voor hem of haar een High Wine.

Het café

Het café is gelegen in de Uilenburg, de oudste wijk van ‘s-Hertogenbosch. Deze meer dan 800 jaar oude stad staat altijd bol van de evenementen en wij dragen daar graag een steentje aan bij.

Een lekkere borrel de perfecte sfeer en vriendelijke bediening kunnen jou feest of bijeenkomst een treetje hoger tillen. Als goede gastheer zorgt ons Café er dan ook voor dat jij en je gasten aan niets te kort komen.

Wij zijn ons er zeker van bewust dat het belangrijk is je mijlpalen te vieren. De medewerkers van ons Café zullen er dan ook alles aan doen om deze mijlpaal voor jou tot een bijzondere herinnering te maken!

Brouwerij

Ooit begon deze hobby in de spoelkeuken van onze Bar. Een oud recept (nu Kolleke oude Jan) uit het kadaster maakte het mogelijk om de 2de grootste brouwerij uit ‘s-Hertogenbosch op de kaart te zetten.

Het Kolleke oud Jan nam gretig aftrek en als snel kwam de jonge Jan erbij. Bij de overname van het naastgelegen pand werd het verwezenlijk van een heuse brouwerij een feit; de ramen moeten eruit om de koperen ketel naar binnen de krijgen.

Met meer capaciteit groeiden ook meer ideeën en daarvoor kun je op de dag van vandaag niet minder dan 6 bieren van tap proeven uit eigen brouwerij. In het seizoen komt daar nog een Bock, Winterbier en de La Duchesse bij.

1 review

9.0

Reviews van gasten

Groen

Super leuke en informatieve rondleiding in de brouwerij. Wij hebben genoten!

9

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • Parkeren
  • Restaurant
  • Wifi

Onze partner

Algemeen

Ontdek de welbekende Brabantse gezelligheid in dit bruine café. Dit multifunctionele horecabedrijf is gelegen in de oudste wijk van het bourgondische 's-Hertogenbosch. Laat u verrassen door de diverse mogelijkheden.

Bierbrouwerij

Sinds 1999 wordt hier eigen bier (genaamd ’t Kolleke) gebrouwen, in het naastgelegen pand aan de Kruisstraat. Op dit momentworden daar nu zes bieren door het jaar heen en twee bieren die seizoensgebonden zijn gebrouwen. Deze zijn allen van de tap verkrijgbaar in het café, daarbij ook op de fles en/of als geschenkverpakking te koop in de brouwerij of bij diverse slijterijen en winkels in de binnenstad van ’s-Hertogenbosch.

Op doordeweekse dagen en op zaterdagen kunt u ook een bierpresentatie aanschouwen of de brouwerij bezoeken. Bent u benieuwd naar de biersoorten dan bent u natuurlijk altijd welkom om te komen proeven!

Geschiedenis

Op 3 oktober 1975 werden de deuren van het café geopend. Voor alsnog sleutelclub 'le Duc' in de vervallen wijk de Uilenburg.

Na jarenlang vakmanschap, uitbreiding, verbroedering, opbouw van de wijk en een hoop traditie en passie is dit nu een erkend bedrijf in inmiddels het mooiste stukje centrum van 's-Hertogenbosch.

Groepsuitjes

Een bezoek aan de brouwerij en een heerlijke lunch/diner in het centrum van 's-Hertogenbosch is de gouden combinatie voor een geslaagde familiedag, vrijgezellenuitje of een ander groepsuitje.Vraag naar de mogelijkheden voor een offerte op maat.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Verrassend Brabant informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Verrassend Brabant en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Verrassend Brabant maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.

Hoogtepunten

  • Bierpresentatie
  • Bierbrouwerij
  • Den Bosch

Gratis advies?

We helpen u graag. Onze informatie en reserveringsdienst is bereikbaar op:
ma-do: 09.00 - 22.00
vr: 09.00 - 17.30
za-zo: 10.00 - 14.00

Tel: 088-5405805

Waarom bij ons boeken?

256+ Arrangementen

Uitgebreid aanbod van diverse accommodaties. Altijd één die voldoet aan uw wensen.

Lage kosten

Wij hebben de scherpste prijzen met maximaal comfort.

Uitstekende ondersteuning

Onze informatie en reserveringsdienst medewerkers helpen u graag.