2-daags vergaderarrangement in Brabant - Vergaderen & overnachten op een Landgoed

Heeze , Noord-Brabant
VANAF
€ 338,80 p.p.p.n.
VANAF
2 Personen
2 dagen

Ons rustgevende landgoed vormt een inspirerende plek voor vergaderingen, confertenties en andere zakelijke bijeenkomsten. De creatieve interieurs in het sfeervolle hotel prikkelen, zijn eigentijds. Zowel binnen als buiten is volop ruimte voor werk en ontspanning. Samen bereiden we alles voor.

Bij dit 32-uurs vergaderarrangement in Brabant is inbegrepen:

• Ontvangst met mini bites van Sharp Sharp
• Onbeperkte biologische en fairtrade koffie en thee (in de foyer)
• 2x lunch in restaurant Cambium
• 1x 3-gangen diner in restaurant Cambium
• 1x overnachting inclusief uitgebreid ontbijtbuffet
• Een plenaire zaal met daglicht en airconditioning
• Beamer, projectiescherm, flip-over en glazen brainstormwand
• Schrijfschrift met pen, naamkaart en toolkit in de zaal
• Gratis parkeergelegenheid, persoonlijke ontvangst en wifi

Prijs: € 338,80 p.p.

Alle arrangementen zijn inclusief btw en exclusief toeristenbelasting € 2,10 per persoon per nacht.
De arrangementen zijn te reserveren vanaf 2 personen. Op basis van het aantal personen wordt de grootte van de zaal bepaald.

Fee bijzondere meetingconcepten:

 • KABAN: € 750 
 • HET HUIS VAN: € 520
 • DeVernieuwing: € 415

De fee voor de meeting concepten zijn exclusief btw en altijd in combinatie met een vergaderarrangement te reserveren.

De prijs van dit vergaderarrangement is geldig tot en met 31 december 2023.

Vergaderen op een inspirerende locatie

We hebben alles in huis voor een geslaagde bijeenkomst. Vergaderruimtes in alle soorten en maten, met altijd gratis wifi. Interactieve beamers en kamerbrede glazen schrijfwanden. Een landgoed voor de benodigde ontspanning. Verrassende ruimtes die je nergens anders ziet. Wij denken aan alles. En jij? Jij hoeft je alleen maar te richten op die training, workshop, vergadering of netwerkborrel.

Meeting op maat!

Wij zorgen voor een goede voorbereiding. Verdiepen ons graag in onze gasten. Dat is voor ons vanzelfsprekend. Zodat we weten wat jíj nodig hebt. Je wordt nauw bij de voorbereidingen betrokken. Ons MeetingDesign Team geeft de bijeenkomst samen met jou vorm. Gericht op hoe je wilt werken. Op wat je wilt bereiken. Want ook dat verliezen we niet uit het oog. Eerlijk gezegd, is dat de reden achter onze flexibiliteit. Want zo kunnen we altijd op je wensen inspelen. Met als doel een geslaagde bijeenkomst. Dat heet bij ons: MeetingGeluk(t).

Workshops & Breaks

Tussendoor of na een intensieve dag is het prettig even met iets heel anders bezig te zijn. Lekker afwisselend. De natuur in bijvoorbeeld. Dat zorgt voor ontspanning, creëert een positieve groepssfeer en stimuleert de creativiteit. Teambuilding, een workshop bamboe, schapen drijven, outdoor cooking, een sportieve bootcamp… Of doe je liever iets met een knipoog, zoals onze 'Tasting in the Dark?

Unieke concepten

Zes verrassende plekken die je nergens anders vindt. Ruimtes, bijzondere locaties en concepten die werken. Iets toevoegen. Waaruit je inspiratie put. Samen broeden op nieuwe ideeën. Je wordt uitgedaagd net dat stapje verder te gaan. Bereikt meer dan verwacht. Geniet van de onalledaagse sfeer.

Kaban:
Een boomhut, gemaakt van duurzaam hout. Je bevindt je middenin de natuur. Tussen de bomen. Met vrij uitzicht op het omringende bos. Je ziet het ven. Heerlijk stil. Vanbinnen is de KABAN sereen en tijdloos. Om rustig te vergaderen. Voor een klein feest, of unieke borrel die je nooit meer vergeet.
De KABAN beschikt over een eigen opgang, een werkruimte van 48 m2 (14 personen), 2 satellietjes (break-out), wifi en een groot terras (80m2) met een fenomenaal uitzicht.

Het Huis van:
In HET HUIS VAN vind je een gezellige retro huiskamer met woonkeuken en eigen terras. Om informeel samen te werken, voor private dining, een borrel, diner of gewoon een gezellige avond. Wat je wilt!
HET HUIS VAN is als werkruimte of diner geschikt voor maximaal 14 personen. Voor feestjes en borrels tot 45 personen.

De Vernieuwing:
DeVernieuwing is een innovatieve ruimte voor 12 personen. Met allerlei middelen die creatieve processen ondersteunen. Hier werk je in kleine groepen effectief aan vernieuwing en innovatie. Kom je samen. Raak je snel geïnspireerd. Afgezonderd, op je eigen manier. Voor originele ideeën en inclusief 3 creatiekamers.

Buitentheater:
Op een prachtige plek op ons landgoed. Middenin de natuur. Bevindt zich een openluchttheater. Met tribune en het bos als decor. Voor maximaal 200 personen.

Skogsfloating:
Het Zweedse Skogsfloating betekent zweven in het bos. Gebaseerd op de krachtige werking van de natuur, geeft dit unieke concept een compleet nieuwe dimensie aan teamontwikkeling, bedrijfstrainingen en meetings. Twaalf zwevende stoelen vormen een cirkel en zijn vanuit het midden met elkaar verbonden. Een bijzondere outdoor meeting place, gelegen midden in het bos, op het landgoed

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • Parkeren
 • Restaurant
 • Wifi
 • Fietsverhuur
 • Lift
 • Receptie

Onze partner

Inspiratie putten uit de natuur

Deze congres- en vergaderlocatie is een zelfstandig en duurzaam hotel, prachtig gelegen op een 25 hectare landgoed. 97 hotelkamers, unieke meetingconcepten, diverse terrassen en à la carte restaurant Cambium. Een bijzondere plek met unieke concepten voor succesvolle bijeenkomsten. Het rustgevende landgoed vormt een inspirerende plek. De creatieve interieurs in het sfeervolle hotel prikkelen zijn eigentijds. De gastvrijheid voelt vanzelfsprekend. 

Inspirerende omgeving

Iedere ruimte is met oog voor detail ingericht. Anders dan anders en met natuur, mensen en communicatie als terugkerende thema’s. Werkruimtes in alle soorten en maten. Interactieve beamers en kamerbrede glazen schrijfwanden. Om efficiënt en prettig te werken. Bijzonder zijn de verrassende ruimtes die u nergens anders ziet zoals : boomhut KABAN, HET HUIS VAN, #DeVernieuwing, Skogsfloating, het buitentheater en 11 vergaderplekken in het bos. Zowel binnen als buiten is er volop ruimte voor werk en ontspanning.

Unieke concepten

Verrassende plekken die iets toevoegen en waaruit je inspiratie put. Samen broeden op nieuwe ideeën. Je wordt uitgedaagd net dat stapje verder te gaan. Zo kun je werken in de KABAN, een exclusieve boomhut, op 6 meter hoogte midden in het bos.  #DeVernieuwing biedt een innovatieve werkruimte voor creatieve processen, werk je in HET HUIS VAN in een huiselijke omgeving bestaande uit een retrostijl ingerichte woonkamer en werkkeuken, zweef je in het bos met Skogsfloating of kies je voor een presentatie of kick-off event in het buitentheater met tribune en bos als decor? Op het landgoed zijn in het bos 11 vergaderplekken ingericht. Zo heb je altijd de kans om je meeting binnen te verrijken met een sessie buiten in het bos. 

MeetingDesign & MeetingGeluk(t)

Een goede voorbereiding is voor ons vanzelfsprekend. Zo weten we wat jíj nodig hebt. Je wordt nauw bij de voorbereidingen betrokken. Ons MeetingDesign Team geeft de bijeenkomst samen met jou vorm. Gericht op hoe je wilt werken. Op wat je wilt bereiken. Met als doel een geslaagde bijeenkomst. Dat heet bij ons: MeetingGeluk(t).

Je bent van harte welkom.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Verrassend Brabant informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Verrassend Brabant en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Verrassend Brabant maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.

Hoogtepunten

 • Vergaderen & Overnachten
 • Inspirerende locatie
 • Ontspannen vergaderen

Gratis advies?

We helpen u graag. Onze informatie en reserveringsdienst is bereikbaar op:
ma-do: 09.00 - 22.00
vr: 09.00 - 17.30
za-zo: 10.00 - 14.00

Tel: 088-5405805

Waarom bij ons boeken?

243+ Arrangementen

Uitgebreid aanbod van diverse accommodaties. Altijd één die voldoet aan uw wensen.

Lage kosten

Wij hebben de scherpste prijzen met maximaal comfort.

Uitstekende ondersteuning

Onze informatie en reserveringsdienst medewerkers helpen u graag.